NAV Online Számla 2018 - Önt is felkészítjük! Fejlesztőknek is!

Van egy jó megoldásunk, ha még nem készítette fel számlázó programját a NAV Online Számla kapcsolatra! A DVNAV segítségével a fejlesztési feladatokat minimálisra csökkentheti.

A számlázó programoknak 2018. július 1-től azokról a számlákról kötelezően kell a NAV Online Számla rendszerén keresztül adatot szolgáltatni, amelyekben a belföldi adóalanyra áthárított általános forgalmi adó /azaz az áfa/ összege nagyobb vagy egyenlő, mint 100 ezer forint.

Ezért a jelenlegi számlázó programokban olyan fejlesztéseket kell végrehajtani, melyek jelentős, magasszintű fejlesztői kapacitások és komoly költségek vállalásával járnak.

Ezen terhek csökkentése érdekében cégünk kifejlesztette a DVNAV szoftvert, mely hatékony, gyors és költségkímélő megoldást nyújt minden számlázó programot fejlesztő kolléga részére.

A megoldás lényege, hogy a DVNAV képes a számlázó program által a jelenlegi jogszabályok szerinti NAV adatszolgáltatáshoz készített XML file-t az új elvárások szerinti formában eljuttatni a NAV részére és visszaadni az XML file-ról kapott NAV visszaigazolást, ami a számla tartalmi és formai helyességét, valamint befogadását tartalmazza. Letölthető tájékoztatót talál az oldal alján.

Ha érdekli ez az ajánlat, vegye fel velünk a kapcsolatot a dvs[kukac]dvs.hu címen vagy a +36 30 935 9875 telefonszámon!

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY