Vonalkódnyomtató

Kiválasztásuknál arra törekedünk, hogy jó áron biztosítsunk felhasználóbarát, minőségi nyomtatókat. Ezért az általunk biztosított készülékekről elmondható, hogy használatuk egyszerű, funkcióik jól variálhatók és megbízható gyártótól származnak. A részletekben megtalálja általunk ajánlott nyomtatók típusát és leírását!

ZEBRA LP 2824

 
A 28-as sorozatú csendes, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető készülékekkel új távlatokat nyitott az asztali nyomtatók piacán a Zebra cég. A 2824-es sorozatú nyomtatók különösen megbízható, alacsony költségű, kis nyomtatási darabszámra – napi több száz db címke - tervezett nyomtatók, melyek kiválóan alkalmasak keskeny, max 60mm széles címkék nyomtatására. 
Az LP modellek csak thermo etikettre, míg a TLP modellek thermo és - festékszalagon keresztül - papír etikettre is tudnak nyomtatni. A felnyitható fedélbe épített nyomtatófej gyors és könnyű kellékanyag cserét biztosít (OpenACCESS design). Csendes működése irodai környezetben, rendkívül kis mérete helyszűke esetén (pénztárgép mellett) jelent nagy előnyt. A központosított címke megvezetés szükségtelenné teszi a címke-pozícionálást. 
 

Intermec C4

Intermec C4

 

A max. 10 cm nyomtatási szélességgel rendelkező nyomtató erős műanyag mechanikára épül. 

A készüléknek termál illetve termál/termáltranszfer eljárással nyomtató változata van. A felbontása 200 dpi. Kedvelt nyomtatója azoknak, akik a készüléket a megvásárlás után azonnal üzembe kívánják állítani, és nem kívánnak a későbbiekben sem sokat bajlódni vele. Erre a csomagban lévő egyszerűen kezelhető nyomtatón kívül a járulékos szoftverek és minden egyéb a nyomtatást támogató eszköz a biztosíték. Az egyenkénti címkeadagolási opcióval is ellátott készülék a csendes működést igénylő irodai és a frontline alkalmazásokban is kedvelt. Olyan alkalmazásokba ajánlott, ahol a napi címkeigény átlag max. 3000 darab. Kapcsolható soros, párhuzamos és opcionálisan külső Ethernet interfészen keresztül. Kezelése a saját nyelvezetén (EPL - EC91,7422,Eltron kompatibilis) keresztül vagy Windows meghajtó programon keresztül lehetséges. A nyomtató vonalkódok (1D és 2D), grafikák, formátumok és betűkészletek sokoldalú megjelenítésére alkalmas. A nyomtatási irány változtatható. A jó karbantarthatóság érdekében a tisztítandó alkatrészek könnyen hozzáférhetők. A nyomtató falra, függőlegesen is telepíthető. Opcionálisan flash és SRAM memória kártyával bővíthető. 
Funkciói:
Nyomtatási mód változat szerint:
- termál/termáltranszfer
- termál
Alkalmas:
- különböző vastag és méretű tekercses anyaghoz vagy öntapadós címkéhez
- különböző felületi kiképzéssel (fényes, matt, előnyomott, bevágott, stb)
- termálpapír, termálműanyag (termál csak erre)
- papír, műanyag (PVC, polietilén, poliészter alapú)
Tulajdonságai:
Nyomtatási szélesség (max): 4.1' (104mm)
Nyomtatási hossz (max) 203 dpi: 200 mm
Sebesség: 30, 40, 50 vagy 75 mm/sec
Felbontás: 203 dp
Címke szélesség: 25 - 118 mm
Tekercs átmérő (max): 125 mm
Tekercs belső magátmérő: min. 25.4 mm (1 in) - max. 38.1mm (1.5 in)
TT-szalag hossz (max): 91 m
TT-szalag átmérő (max): 41 mm
TT-szalag fajta: különböző anyaghoz és alkalmazáshoz különböző minőségben és szélességben
Címke határ jelzése:
- hátsó fekete csík, lyuk, címkeköz
- 2D szabvány szerinti, Maxicode, PDF417, Datamatrix (opció)
Vonalkód: minden gyakori 1D szabvány szerinti, köztük EAN, EAN-128, kód-39, kód-128, Codabar, I25
Forgatás: Szöveget, vonalkódot és bitmap képet 0,90,180,270 fokban nyomtat
Betűkészlet: 5 font amely nagyítható 8x9 mértékben (font letölthető a LabelShop START programmal)
Grafika: grafika letölthető
Memória: SRAM 170KB és non-Volatile 200 KB flash
Tápellátás:külső táp, 100-240 VAC, 50/60Hz, 1,9A (24VDC,3A)
Méretek:magasság x szélesség x mélység, súly
167mm x 230mm x 257mm, 1,3 kg
Kiegészítők:Felhasználói leirás, tápegység, párhuzamos kábel, címke minta Windows driver (Interdriver) + ActiveX Controls MS Windowshoz(95,98,NT4) egyszerű címketervező/nyomtató program (LabelShop START)
Nyomtató fej átlagos élettartama a szokásos 50 km.
Minősítés: CE A osztály
Eltron GK 420D

Eltron GK 420D

Zebra GK420d

Zebra GK420d

 
203dpi (DT) nyomtató
Hőérzékeny címkék (direkt termál) nyomtatására az egyik
legjobb ajánlatunk ez az asztali nyomtató. Átlagosan
napi maximum 1.000-2.000 címke nyomtatására tervezték.
 
 
Főbb jellemzők:
Használható kellékanyagok: thermal papír
Nyomtatási felbontás: 203 dpi (8 dot)
Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
Nyomtatási sebesség: max. 127 mm/sec
Interfész: USB, RS232/Soros, LPT/Parallel (Opció: Ethernet, WiFi, Bluetooth)
Zebra GK420d nyomtató bemutatása:
A Zebra G-Series kompakt asztali nyomtatók kategóriájukon belül a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják úgy a nyomtatási sebesség, mint a nyomtatási szélesség terén, mely elérheti a 104 mm-es méretet is. A nyomtatócsalád tagjai az alapfelszereltségű Zebra GK™ modelltől a sokoldalú Zebra GX™ modellig megbízható, tartós, számos alkalmazási lehetőséggel bíró megoldást jelentenek bármilyen nyomtatói alkalmazásban vagy árkategóriában. A tetszetős kialakítású, szürke színű G-Series nyomtatókat a Zebra termékek nagy teherbírása és rendkívüli megbízhatósága jellemzi. 
 
A Zebra GK420d a G-Series nyomtatók legkisebb tagja, mely egy műanyag felépítésű direkt termál vonalkód nyomtató. Mechanikáját alacsony és közepes nyomtatási igénybevételre (napi 1.000-3.000 címke) tervezték. A nyomtatás minősége tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken és címkéken egyaránt. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására. 
 
Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB, LPT és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik. Felhasználási területe széleskörű: a kereskedelmi, irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyen hasznosítható.
 
A GK420d újdonsága, hogy már alapkiépítésben ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, akár egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett (WebView).
 
A G-series nyomtatókban már megtalálható a nagyobb szériából ismert és a Zebra által szabadalmaztatott intelligens E3 nyomtatófej vezérlő rendszer, amely a nyomtatási pontok előtörténetéből menet közben folyamatosan számítja az optimális hőimpulzus nagyságát. Ez hosszabb fejélettartamot és terheléstől független magas nyomtatási minőséget biztosít.
 
Címketervezés:
A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). 
Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.  
 
Vásárlástól a nyomtatásig:
A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (interfész kábel, tápegység, fejtisztító toll és szoftver), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz