DVLELTAR - Vonalkódos leltározás

A programmal a nem cikkelemes nyilvántartású boltokban végezhetünk gyors és pontos vonalkódos leltározást, mellyel lehetőség van egy bolt 30-40 milliós árukészletét 6-8 órás munkával kiszorzással együtt felleltározni (akár ikerleltárral is).

A beszerzési árakat szorzótáblázattal számolhatjuk ki és elkészíthetjük a leltárlistát leltárívenként, ÁFA kulcsonként vagy árucsoportonként is.

A leltárfelvételhez felhasználható a WDVNET-tel átvett NAGYKER-es cikk- és vonalkódtörzs, mely kiegészíthető egy kiskereskedelemben használt (és a NAGYKER-től letölthető) 5-6.000 cikkelemes tetszőlegesen bővíthető cikk- és vonalkódtörzzsel is. Szükség esetén vállaljuk más boltban futó vonalkódos rendszer által használt adatok ebbe a rendszerbe történő konvertálását.

Ha interneten kapcsolódunk a NAGYKER rendszéhez, az onnan megkapott számlák alapján a  program automatikusan felkínálja a beszerzési árakat,  ezáltal a leltárfelvételt követő kiszorzásokat nem kell kézzel elvégezni.

Egy leltározó hely kialakításához mindössze 1 db PC számítógépre vagy notebookra , 1 db nyomtatóra és 1 db vonalkódolvasóra van szükség, mivel azonban a program alkalmas több leltárhely adatainak összegyüjtésére is, javasoljuk a leltárfelvétel idejének lecsökkentésére minél több gép használatát. A program kezeli a mobil adatgyüjtőket is. Eszközöket igény esetén bérbe is adunk. 

A program alkalmazásának néhány előnye:

  • a leltárfelvétel és kiszorzás 1 napon belülre lecsökkenthető
  • elmarad a leltárívek kézzel írása
  • nincs szükség a leltárfelvétel után lerögzíteni az adatokat, mert a felvétellel rögzítetjük is
  • nincs téves, más cikkre történő rögzítés, mert a vonalkód egyértelműen beazonosítja a cikket
  • a leltárfelvétel után azonnal többféle szempont szerint készíthető leltárkiszorzás (VTSZ szerint, ÁFA kulcs szerint, cikkcsoportok szerint, stb... )
  • 30-40 milliós árukészlet (4-5000 cikkelem) leltárideje (kiszorzással) max. 6-8 óra
  • beszerzési árak visszaszámolása akár boltonként eltérő szorzótáblázattal automatikusan
  • A felvett leltári adatok alapján árcimke nyomtatása